Trygg och säker taxi

Boka nu! 
Växel Kalmar 0480-250 00
Växel Linköping 013-30 30 00

På Gripen Taxi värnar vi om säkerhet och trygghet

På Gripen Taxi erbjuder vi tillförlitliga tjänster och använder oss av moderna fräscha bilar. Vi är tillgängliga dygnet runt och erbjuder person- och budkörningar

Vi kör både person- och budtransport till förmånliga priser

Gripen Taxi har flertalet fordon till sitt förfogande i flera städer där vi erbjuder person- och budtransport. Företaget är i en expansiv fas med visionen om att kunna erbjuda sina tjänster genom hela landet. Vi arbetar främst i Kalmar, Norrköping och Linköping med omnejd. 

Boka via vår app

Boka din nästa taxiresa i vår mobilapp GRIPEN TAXI. Boka taxi effektivt genom att ladda ner appen och få 20% rabatt vid bokning i appen. I appen kan du välja när och vart taxin ska komma, hur många gäster ni är samt om ni betalar kontanter eller med kort. Du kan enkelt skapa ett konto och få en överblick över dina kommande och genomförda resor.

Nöjdhetsgaranti

Vår taxiservice är av hög standard, och garanterar våra kunder att taxi kommer på utsatt tid, och transporterar på ett säkert och effektivt sätt.

Högklassig kundservice

Genom Gripen Taxi beställer du enkelt taxi till fasta priser, per telefon via vår kundtjänst alla dagar dygnet runt. Vi lägger högsta prioritet på att få en taxibil till just dig, skulle det råda fullbokningar kontaktar vi våra samarbetspartners för att ordna en taxibil åt dig som kund. Självfallet står vi för eventuella merkostnader och du betalar endast samma pris som hos oss.

Boka på 0480-250 00 eller 013-30 30 00 dygnet runt

Tillgänglighet och trygghet.
Ni når oss på 0480-250 00 för Kalmar och 013-30 30 00 för trafik i Linköping, dygnet runt. 
Behöver du en trygg och säker taxiresa? Då har du hittat rätt. Utöver persontransport erbjuds även kurir- och budstransport.  
Välkommen till Gripen Taxi!